***       Водещите вечерни новини       на 25 май 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 25 май 
Коментари Харесай

Водещите новини! Митрофанова: руснаци и българи говорят един език. Първи кадри от мястото на убийството на Къро


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 25 май   

 

Те и за украинците споделяха, че приказват един език, пък…

„ Затова ни е елементарно да се разберем – в последна сметка, в случай че извадим политическата конюнктура и сложността на сегашния миг, съветският и българският нации не престават да приказват на практика на един език ", се споделя в обръщение на съветския дипломат Н.Пр. Елеонора Митрофанова във връзка на 24 май Деня на българската писменост и просвета “.

***

Екс-депутатът от Думата: Пригожин ще бъде открит мъртъв.

„ В администрацията на президента към този момент измислиха остроумен проект. 

Пригожин ще бъде открит мъртъв в Украйна. 

Руската пропагандна машина ще го разгласи за паднал със гибелта на храбрите. Путин посмъртно ще му даде званието Герой на Руската федерация. 

Тържествено заравяне, всички ще се вършат на тъжни, а вечерта в Кремъл ще има ваучър във връзка. Върхушката ще чества, че се е отървала от неуместния Пригожин “, добави Гудков.

***

***

„ К**ви на Путин “, гласи надписът и е адресиран освен до Българска социалистическа партия, само че и до още една политическа партия. 

***

бТВ популяризира фрагменти от мястото на убийството на Красимир Каменов-Къро в Кейптаун.

***

Посолството на Република България в Република Южна Африка осведоми за ликвидиране на четирима души в Кейптаун, за които се допуска, че са български жители.

Припомняме ви, че в българските медии изтече информация, че са убити Красимир Каменов-Къро, брачната половинка му, икономката и защитата му.

***

Според информация на Novini.bg на въпросния брифинг той ще разгласи, че напуща " Продължаваме промяната " (ПП). Една от аргументите е, че не е получил министерски пост в бъдещия кабинет " Денков ", което го е докарало до нервност в последните седмици.

***

Въпреки че " Продължаваме промяната " дадоха поръчка, че ще запазят структурата на кабинета, който към този момент показаха, най-вероятно ще повдигнат други титуляри за министерствата на стопанската система, земеделието, туризма, труда и спорта, научи OFFNews от свои източници. 

Досега се очакваше, че от ГЕРБ само Мария Габриел ще взе участие в проектокабинета, който ще бъде препоръчан с втория изследователски мандат - като вицепремиер и външен министър. Тази заран обаче акад. Николай Денков разяснява, че от ГЕРБ желаят още министри, само че че Политическа партия държат те да излъчат листата. Той посочи, че договарянията към момента текат.

***

Прокюрдската Демократична партия на народите (ДПН) и Зелената лява партия, които са в състава на един алианс, оповестиха през днешния ден, че ще поддържат претендента на опозицията Кемал Кълъчдароглу (на снимката) на втория тур на президентските избори в Турция на 28 май, предадоха локални медии, представени от Българска телеграфна агенция.

***

Иран сполучливо изстреля през днешния ден балистична ракета с обхват до 2000 километра, оповестиха ирански медии, представени от Ройтерс.

Агенцията отбелязва, че това става два дни откакто началникът на генералния щаб на израелските въоръжени сили повдигна въпроса за предприемане на възможни дейности против Техеран по отношение на нуклеарната му стратегия.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР